AANBOD & PRIJZEN

Je kunt kiezen uit deelname aan groepstraining of individuele training. In overleg is training op locatie of bij jou thuis ook mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Lees hier beneden ook meer over de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief deel te nemen.

GROEPSTRAINING

De groepstraining bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur, een verdiepende oefen-ochtend van 4 uur en – 2 maanden na afloop van de training – een terugkomdag. De groepstraining wordt gegeven in een kleine groep van gemiddeld 6 personen. De locatie is centraal gelegen in Rotterdam, de sfeer is gemoedelijk. Kosten voor deze training: € 350,–*

 *In 2 termijnen betalen is mogelijk.

INDIVIDUELE TRAINING

De Individuele training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1 uur. Daarnaast mag je een keer gratis deelnemen aan een stiltedag van 4 uur. Kosten voor deze training: € 575,– * Wil je graag samen met een vriend (in), partner of familielid een training volgen, dan kan dat ook. Deze training bestaat dan uit 8 bijeenkomsten van 1.15 uur. Daarnaast mag je een keer gratis deelnemen aan een stiltedag van 4 uur.
Kosten voor deze twee persoons training: € 1050,–

*In 2 termijnen betalen is mogelijk.

CURSUSMATERIAAL

– Werkmap & Audiobestanden.
Het cursusmateriaal is bij alle prijzen inbegrepen.

GEREDUCEERD TARIEF

Mindfulness 010 wil het voor iedereen mogelijk maken om een training te volgen die de kwaliteit van het leven verrijkt. Het is daarom voor mensen die minder financieel ‘draagkrachtig’ zijn mogelijk om tegen een gereduceerd tarief deel te nemen aan de groepstraining of aan een individueel traject. Voor overleg en meer informatie kan je contact opnemen met Sandra Kammeron. Bel met Tel  06 – 50 21 43 07

LOCATIE MINDFULNESS 010

Trainingen worden gegeven in Rotterdam, maar ook indien gewenst op locatie.
Mindfulness 010 geeft haar trainingen & workshop op de :

NOORDSINGEL 250 – ROTTERDAM

" Mindfulness means being awake. It means knowing what you are doing"

John Kabat-Zinn

BEN JE BENIEUWD GEWORDEN ?

Kijk dan voor het volledige trainingsaanbod in de agenda. Voor aanvang van de training maken we samen een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In deze persoonlijke ontmoeting krijg je de gelegenheid om de sfeer van mijn trainingsruimte te proeven aan de Noordsingel in Rotterdam. Ook is er dan alle ruimte om je vragen te stellen en je een nog beter beeld te vormen over de training.  Voor aanmeldingen en/of meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Sandra Kammeron.