IETS VOOR JOU ?

Heb jij het ook zo vaak (te) druk? Leef je voortdurend in je hoofd, met gedachten die afdwalen naar wat je nog allemaal moet doen, of wat je misschien verkeerd hebt gedaan? Zou jij niet ook met meer aandacht voor dit moment willen leven?

IETS VOOR JOU ?

Heb jij het ook zo vaak (te) druk? Leef je voortdurend in je hoofd, met gedachten die afdwalen naar wat je nog allemaal moet doen, of wat je misschien verkeerd hebt gedaan? Zou jij niet ook met meer aandacht voor dit moment willen leven?

ANDERE KWALITEIT AAN JE LEVEN

Misschien zie je nu vaak niet hoe mooi de bomen buiten zijn omdat je je gespannen voelt en volledig in beslag wordt genomen door je ‘hoofdkantoor’…. Wat zonde, want daarmee loop je een belangrijk deel van je leven mis! Misschien kun jij ook ’s nachts niet uit het malen en piekeren stappen en lig je wakker, woelend in je bed. Ook dat is zonde, want het helpt je niet. Natuurlijk kunnen we nooit alle moeilijke momenten, stress en deadlines uit ons leven bannen, maar we kunnen er wel anders mee leren omgaan. Rustiger. Aandachtiger. Meer accepterend.

Mindfulness is geschikt voor iedereen die:

Zich persoonlijk wil ontwikkelen en zelfinzicht wil vergroten; op een nieuwe, gezondere manier wil leren omgaan met stress en spanning; beter wil slapen; meer veerkracht wil ontwikkelen; beter met werkstress wil omgaan en burn-out wil voorkomen; piekeren wil kunnen stoppen; ontspannener en vrijer in het leven staan wil staan; meer wil genieten door het leven bewuster te ervaren; terugval in een depressie wil voorkomen; anders met (chronische) pijn wil leren omgaan. Voor mensen met ernstige psychische problemen is mindfulness te zwaar. Zij kunnen beter eerst via hun huisarts (therapeutische) hulp zoeken en na hun herstel een training  volgen, om terugval te voorkomen.

Belangrijk: oefenen thuis

Wees je je ervan bewust dat een mindfulnesstraining een intensief traject is van acht weken, waarvan je pas de vruchten plukt als je thuis dagelijks oefent. Ben je bereid en in staat om twee maanden lang iedere dag ongeveer drie kwartier hieraan te besteden? Dan gaat de aandachtstraining jou zeker iets opleveren!

" You cannot control the results, only your actions"

Allan lokos

MINDFULNESS TRAININGEN

START MINDFULNESS

TERUG KOM DAGEN

INDIVIDUELE MINDFULNESS

STILTE DAGEN

KLEINE GROEPEN

WORKSHOPS MINDFULNESS

MINDFULNESS OP LOCATIE

MINDFULNESS THUIS

BEN JE BENIEUWD GEWORDEN ?

Kijk dan voor het volledige trainingsaanbod in de agenda. Voor aanvang van de training maken we samen een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In deze persoonlijke ontmoeting krijg je de gelegenheid om de sfeer van mijn trainingsruimte te proeven aan de Noordsingel in Rotterdam. Ook is er dan alle ruimte om je vragen te stellen en je een nog beter beeld te vormen over de training.  Voor aanmeldingen en/of meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Sandra Kammeron.